ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ 0 - 1 Το... τίναξε στον αέρα ο Μήτσιος!


image

Μπορεί να κάναμε... χαρά, που επιτέλους τελείωσε ένα ντέρμπι και δη το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, δίχως να ασχοληθούμε με τον διαιτητή της αναμέτρησης Θανάση Γιάχο, ωστόσο μία μέρα αργότερα, ο Χρήστος Μήτσιος ήθελε να τραβήξει τους προβολείς πάνω του τινάζοντας στον αέρα το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αρη, το οποίο έληξε με νικήτρια (0-1) την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ηπειρώτης ρέφερι έχασε τον έλεγχο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, αποβάλλοντας αδικαιολόγητα τον Ούμπιντες, μη δίνοντας καθαρό πέναλτι στον Μάντζιο και στη συνέχεια απέβαλλε τον επιθετικό του ΟΦΗ, αλλά και τον Ταυλαρίδη. Οι κρητικοί τέλειωσαν το ματς με 9 παίκτες, οι θεσσαλονικείς με 10, με τον Αρη να παίρνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και τον ΟΦΗ να χάνει για πρώτη φορά στην Κρήτη.


Καλύτερος ο ΟΦΗ, προηγήθηκε ο ΑρηςO ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε σε ορισμένες περιπτώσεις την εστία του Βελλίδη με τους Μάντζιο, Σουμπίνιο και Λόπες, ωστόσο, ο Αρης ήταν αυτός που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 31ο λεπτό με τον νεαρό Γιαννιώτα να παίρνει την κεφαλιά στην πλάτη του Μπουλούτ, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Ούμπιδες.
Νεύρα και κίτρινες κάρτεςΤο γκολ αυτό έκοψε στα δύο τον ΟΦΗ με τον Αρη έχοντας το προβάδισμα και την ψυχολογία με το μέρος του να κάνει παιχνίδι, ενώ τα νεύρα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους χτύπησαν... κόκκινο, με τον διαιτητή Μήτσιο να βγάζει κίτρινες κάρτες για να επαναφέρει την τάξη. Με νεύρα ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με τον ρέφερι εκ νέου να κιτρινίζει παίκτες εντός και... εκτός αγωνιστικού χώρου (βλέπε Βεζυρίδης).

Αλλαγές και αποκρούσεις από ΒελλίδηΜετά από μία ώρα αγώνα ο Πρόμπιερζ προχώρησε σε διπλή αλλαγή με τους Γιάκομπ και Ακόστα να παίρνουν τις θέσεις των Σολτάνι και Γιαννιώτα, με τον Αναστόπουλο να απαντάει λίγο αργότερα με τον Παπουλή αντί του Σίσιτς και τον Κάταϊ αντί του Χ. Λόπες. Ενδιάμεσα ο Βελλίδης σε δύο περιπτώσεις (σέντρα-σουτ του Μπουλούτ και προβολή του Γεωργίου) έσωσε την εστία του Αρη.
Το... τίναξε στον αέρα ο ΜήτσιοςΚι ενώ το παιχνίδι είχε αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό, ο διαιτητής Μήτσιος με δύο αποφάσεις του, τίναξε το ματς στον αέρα! Αρχικά απέβαλε τον Ούμπιντες στο 78', με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μέσα σε τρία λεπτά, κι ενώ στην δεύτερη φάση δεν υπήρχε παράβαση (ο Παπουλής βούτηξε χωρίς να τον ακουμπήσει ο μέσος του Αρη), ενώ ένα λεπτό αργότερα, προφανώς έχοντας... τύψεις για την άδικη αποβολή στον παίκτη των κιτρίνων, δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ, σε ανατροπή του Μάντζιου από τον Σανκαρέ!
Δύο αποβολές για ΟΦΗ
Το... σόου του Μήτσιου είχε και συνέχεια, αφού στο 86' ο Μάντζιος βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα για... θέατρο, όταν έπεσε στο έδαφος σε μονομαχία του με τον Φατί, ενώ ένα λεπτό αργότερα την άγουσα για τα αποδυτήρια επίσης με δεύτερη κίτρινη (αυτή τη φορά σωστά) είδε και ο Ταυλαρίδης για σκληρό φάουλ, με τον ΟΦΗ να τελειώνει το παιχνίδι με 9 παίκτες!

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!