ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Έχουμε φτάσει στο Αμήν ..»



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΗ !!!!


Με ανακοίνωση που τάσσεται κατά της Ηλιούπολης, απάντησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ (Snakes 4-Κρήτες 4) για το λόγο ότι ο αθηναϊκός σύλλογος δεν παραχώτησε εισιτήρια στους Κρητικούς.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην  Ελλάδα του ποδοσφαίρου, της φυσούνας, των φουσκωτών, στην ποδοσφαιρική Ελλάδα των πλαστών δελτίων, στην Ελλάδα των ύποπτων για στήσιμο παιχνιδιών αλλά άνευ αποδείξεων σε αυτό το ποδοσφαιρικό θαύμα υποκλινόμαστε.

Ψεύτες, άνθρωποι της νύχτας, του παρασκηνίου και στη μέση οι οπαδοί.

Όχι εισιτήρια λοιπόν για Ηλιούπολη, σε ένα γήπεδο από το οποίο συνειδητά απέχουν οι οπαδοί της, λόγο του ισχυρού και μη εξαιρετέου προέδρου της.

Ντροπή.

Για ακόμα μια φορά βάζετε τους οπαδούς στο περιθώριο. Υποχείρια της ματαιοδοξίας σας και της "μαγγιάς" που πουλάτε πάντα παρέα με τα γυμνασμένα αγόρια σας.

Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας προς όλους εκείνους τους οπαδούς που παλεύουν για να διώξουν όλους εκείνους που πληγώνουν την περηφάνια τους.

Ραντεβού και πάλι εκεί που πρέπει. Άλλωστε η τιμωρία είναι γνωστή.

ΥΓ. Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μετά τον σπουδαίο επενδυτή να μας πει και να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των λογιστών που ξεσκόνισαν τα βιβλία της ομάδας μας.

Φτάνει πια.

Έχουμε φτάσει στο Αμήν...

Και αν νομίζετε όλοι σας ότι όλα αυτά θα περάσουν έτσι απλά, γελιέστε…
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!