ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ήρθε η ώρα(ξανά) του ΛΑΟΥ του ΟΦΗ

Επιμέλεια: Μανώλης Σαρρής
Μιλάει ο λαός του ΟΦΗ
Αυτός ο μέγας ΛΑΟΣ που έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο εδώ και αρκετά χρόνια έχοντας ακολουθήσει ένα διαφορετικό μετερίζι. Έχει βγει στους δρόμους, έχει φωνάξει για τον ΟΦΗ, έχει κάνει συλλαλητήρια, έχει κλάψει, έχει γελάσει, έχει στενοχωρηθεί και προπάντων έχει τραβήξει τον δικό του μοναδικό δρόμο.
Για αυτό θέλω να πιστεύω και θεωρώ ότι θα το κάνει πράξη και θα φωνάξει παρών στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης δίνοντας ο καθένας ότι μπορεί από την τσέπη του.
Είναι δεδομένο ότι πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τον ΟΦΗ. Αυτά έχουν στενέψει και δεν μπορεί να πάει παραπάνω. Χρειάζεται να γίνει αύριο ένα μεγάλο ΜΠΑΜ και να μπορέσει ο ΟΦΗ γλυτώσει από τον… διασυρμό της έλλειψης αδειοδότησης.
Αλλά, επειδή δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο στον κόσμο του ΟΦΗ. Γιατί αυτός, όχι μόνο έχει δώσει τα ΠΑΝΤΑ αλλά και κάτι παραπάνω! Αυτοί που πρέπει να σταθούν στο πλευρό της ομάδας είναι οι κύριοι που φρόντισαν να πλουτίσουν παίζοντας στο όνομα του ΟΦΗ. Εκείνοι που φρόντισαν να γίνουν γνωστοί και διάσημοι έχοντας αναμειχθεί με το καλύτερο “άρμα” διαφήμισης που δεν είναι άλλο από τον ΟΦΗ.
Οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά δείξουν αύριο το μεσημέρι θα είναι απλά μια ημέρα ντροπής για όλους εκείνους τους “λεφτάδες” του Ηρακλείου που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να ασκούν κριτική και από εκεί και πέρα τίποτα παραπάνω.
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!