ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΦΗ - Κηφισια 60-80.

190712
Ακόμα ένα ενθαρρυντικό δείγμα γραφής έδειξε ο ΟΦΗ παρά την ήττα από την – σαφώς ανώτερη – Κηφισιά παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα για 20 λεπτά.
Ξανά "μουδιασμένος" στο πρώτο 10λεπτο
Όπως και μια εβδομάδα νωρίτερα, κόντρα στον Ηρακλή, ο ΟΦΗ μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι. Η Κηφισιά με τους Αμερικανούς Γκάρετ, Κρόκερ και Λιακόπουλο, Μπάρλο στην 5αδα κατάφερε να επιβάλει γρήγορα τον ρυθμό της και να ξεφύγει με 9-19 στο πρώτο 5λεπτο του παιχνιδιού. Νωρίτερα, ο ΟΦΗ είχε διατηρήσει την επαφή με το σκορ όταν ο Τζόρτζεβιτς με 2 βολές μείωσε σε 7-9. Τελικά, το δεκάλεπτο έληξε στο +11 για την Κηφισιά που προηγήθηκε με 14-25.
Σούπερ ΟΦΗ στην δεύτερη περίοδο
Οι διακυμάνσεις στο σκορ ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικό για την περίοδο που βρίσκεται η ομάδα ωστόσο στην δεύτερη περίοδο ο ΟΦΗ έδειξε μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο Τζόρτζεβιτς συνέχιζε να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι βάζοντας μέσα στα καλάθια του ψηλούς της Κηφισιάς που δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν με τίποτα. Έτσι, ο ΟΦΗ έκανε ένα φοβερό σερί 10-1 μειώνοντας την διαφορά στον πόντο (25-26). Μάλιστα, με δύο βολές του Σέρβου σέντερ, ο ΟΦΗ πέρασε μπροστά στο σκορ με 33-32 όμως ένα τρίποντο – μαχαιριά του Σιούτη που έδωσε μεγάλες ανάσες στην Κηφισιά – διαμόρφωσε το 35-37 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Καταστροφικό 10λεπτο για τον ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια την Κηφισιά για ένα 20λεπτο ωστόσο παρά την μεγάλη προσπάθεια, ο αθηναϊκός σύλλογος ξέφυγε στην 3η περίοδο έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Κρόκερ. Ο Αμερικανός πέτυχε 6 γρήγορους πόντους και έδωσε την ώθηση που έψαχνε ο Παπαθεοδώρου με αποτέλεσμα το 35-37 να γίνει 37-51 και κάπου εκεί να τελειώσει το ματς.
Στην τελευταία περίοδο, η Κηφισιά έκανε απλά συντήρηση δυνάμεων με αποτέλεσμα να έρθει το τελικό 60-80.
Πάντως, το δείγμα γραφής του ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι ήταν άκρως ενθαρρυντικό με τους παίκτες του Φώτη Τακιανού να δείχνουν ότι αυτή η ομάδα αξίζει στήριξη στο δύσκολο μονοπάτι της Α2.
10λεπτα: 14-25, 35-37, 45-63, 60-80
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κόσμος καταχειροκρότησε τον ΟΦΗ παρά την ήττα αναγνωρίζοντας στο τέλος την προσπάθεια που κατέβαλαν.
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!