ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

'' ΟΦΗ '' ΤΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΕΣ... ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!




ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ SITE ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ!
 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!

 ΚΑΝΟΝΙ     Ν= 1

Λαμπρόπουλος: «Ήρθα σε ομάδα με τεράστια ιστορία και φανταστικό κόσμο»


162936

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Ανδρέα Λαμπρόπουλου με τον 24χρονο μέσο να στέκεται στην ιστορία και τον κόσμο του ΟΦΗ.
«Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και φανταστικό κόσμο. Θα προσπαθήσω μέσα από σκληρή δουλειά να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και όλοι μαζί να φτάσουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει» ήταν τα λόγια του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.
Ο πρώην μέσος της Κέρκυρας θα υπογράψει για 2 χρόνια με την ανακοίνωση να αναφέρει: Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Λαμπρόπουλος που προπονήθηκε σήμερα με τη νέα του ομάδα.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΚΑΝΟΝΙ     Ν=2

«Έφτυσε» την ΑΕΚ για τον ΟΦΗ ο Ιωαννίδης που θα φοράει τα «ασπρόμαυρα»!


902760
 
Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Ιωαννίδης που θα βρίσκεται το απόγευμα στο Ηράκλειο και μέσα στην ημέρα θα υπογράψει το συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις 5.30 το απόγευμα και θα μεταβεί αμέσως στο «Βαρδινογιάννειο» προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο του και εφόσον πάνε όλα καλά, να κάνει και την πρώτη του προπόνηση. Μάλιστα, ο Ιωαννίδης θα είναι και στην διάθεση του Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Άρη καθώς ήδη έχει εκδοθεί το δελτίο του.
Η μεταγραφή του διεθνούς μπακ είχε οριστικοποιηθεί από το βράδυ της Τρίτης όταν συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Μάνθο Πουλινάκη. Στην συνέχεια και αφού συζήτησαν, ο Ιωαννίδης συνομίλησε και με το Νίκο Μαχλά που του ανέλυσε όλα όσα τον ενδιέφεραν για να έρθει στον ΟΦΗ.
Χθες το μεσημέρι, αναχώρησε για την Αθήνα ο υπάλληλος της ΠΑΕ Αντώνης Χρονάκης που μετέβη στην συνέχεια στα γραφεία της ΕΠΟ παίρνοντας το δελτίο του ποδοσφαιριστή που πλέον είναι διαθέσιμος.


 
========================================================================
ΚΑΝΟΝΙ     Ν=3

«Σίλε»: «Μια λέξη θα πω. ΟΦΑΡΑΑΑ!»


sisic
 
Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Μίρνες Σίσιτς που τίθεται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το ματς με τον Άρη. «Θα πάμε καλύτερα από πέρυσι″ δήλωσε ο τρελό – Σλοβένος!
Ο «Σίλε» έχει δεθεί με τον κόσμο και την ομάδα και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ: Τα λένε όλα όπως μπορείτε να διαβάσετε: «Χάρηκα που τελικά καταφέραμε και τελειώσαμε το θέμα και θα συνεργαστούμε και για τα επόμενα δύο χρόνια. Πέρυσι ήταν ένας ωραίος χρόνος και πιστεύω ότι φέτος θα φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ίσως και καλύτερα από πέρυσι. Η ομάδα είναι αρκετά νέα και μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται υπομονή και υποστήριξη του κόσμου, όπως την είχαμε πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια. Θέλω απλά να πω μια λέξη ακόμα. ΟΦΑΡΑΑΑ…»
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Παίκτης του ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος διεθνείς μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα σήμερα με τους Μάνθο Πουλινάκη-Νίκο Μαχλά και συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο.
Λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Σίσιτς που τίθεται στην διάθεση τουΝίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη.






1 σχόλιο:

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!