ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΗΡΘΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ Ο Jorge Lopez ( VIDEO)



image
Λίγα λεπτά πριν τις 9.00 το βράδυ πάτησε Ηράκλειο ο Χόρχε Λόπεζ που δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση λέγοντας μόνο “θα τα πούμε αύριο”.
Τον Ισπανό μέσο υποδέχτηκαν από την πλευρά του ΟΦΗ ο γενικός αρχηγός της ομάδας Παύλος Αδάμος και ο σκάουτερ των τμημάτων υποδομής της ομάδας Πέτρος Μαρινάκης που έχει και την δυνατότητα να συννενοηθεί λόγω του ότι μιλάει ισπανικά.
Και ενώ όλοι περίμεναν τον Λόπεζ να κάνει δηλώσεις, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής – που συνοδευόταν από τον μάνατζερ του και την σύζυγο του – απέφυγε να πει οτιδήποτε και αρκέστηκε μόνο στο “θα τα πούμε αύριο”.
Ποιος είναι ο Χ. Λόπες
 Ο Χόρχε Λόπες ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από την Λογκρονιές στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 1999 έχοντας 14 συμμετοχές και 2 τέρματα. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Βιγιαρεάλ στην οποία έπαιξε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν μετρώντας 134 συμμετοχές και 30 τέρματα. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Βαλένθια όπου είχε 45 συμμετοχές και 4 τέρματα, ενώ αγωνίστηκε για μια χρονιά δανεικός στην Μαγιόρκα μετρώντας 29 συμμετοχές και 1 τέρμα. Την σεζόν 2007-2008 ο Λόπες ήταν βασικός στην Ράσινγκ Σαντατέρ έχοντας 36 συμμετοχές και 6 τέρματα ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Σαραγόσα έχοντας 94 συμμετοχές και 9 τέρματα.


ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!