ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παίκτης του ΟΦΗ ο Μεντί για τα επόμενα δύο χρόνια



Μπορεί ο ΟΦΗ μέχρι την Τρίτη το βράδυ να έψαχνε για σέντερ φορ και δεξί μπακ για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του όμως την Τετάρτη το πρωί συμφώνησε με τον Σενεγαλέζο με γαλλικό διαβατήριο Φρεντερίκ Μεντί που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και πριν από δύο χρόνια έπαιξε στην Καβάλα. Ο Μεντί αναμένεται την Πέμπτη στο Ηράκλειο για τις υπογραφές.
Ο 29χρονος (6/11/1981) Μεντί που θα υπογράψει για δύο χρόνια στην κρητική ομάδα πέρυσι αγωνίστηκε στην Β΄κατηγορία της Γαλλίας με τη Λαβάλ έχοντας 27 συμμετοχές χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Καβάλας με την οποία είχε 19 συμμετοχές (6 ως αλλαγή) χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.
Ο Μεντί που είναι διεθνής 36 φορές με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης έχοντας πετύχει και ένα γκολ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα από την Σέντ Ετιέν στην οποία έπαιξε από το 2001 μέχρι και το 2006 σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας μετρώντας συνολικά 126 συμμετοχές και 11 τέρματα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Μπαστία με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2009 και σε τρία χρόνια παρουσίας είχε 91 συμμετοχές και 9 τέρματα. Στη συνέχεια ακολούθησε όπως γράψαμε πιο πάνω η πορεία στην Καβάλα και πέρυσι στην Β΄ κατηγορία της Γαλλίας και πάλι με την Λαβάλ.
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!