ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πήρε τον Jordi López ο ΟΦΗ


Επιμέλεια:
λοπεζ
Στην απόκτηση του 29χρονου Ισπανού αμυντικού χαφ Τζόρντι Λόπεζ προχώρησε ο ΟΦΗ.

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 ο Ισπανός αμυντικός χαφ που “κλείνει″ στον ΟΦΗ είναι ο Τζόρντι Λόπεζ που αγωνίστηκε πέρυσι στο Ολλανδικό πρωτάθλημα φορώντας την φανέλα της Φίτεσε.
O 30χρονος αμυντικός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με το Νίκο Μαχλά για συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Ο Λόπεζ διαθέτει ένα “βαρύ” βιογραφικό ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα ενώ στην συνέχεια έκανε το παράδοξο επιλέγοντας να μετακομίσει στην μισητή Ρεάλ Μαδρίτης.
Το 2004 ο Λόπεζ άφησε την Μαδρίτη για την Σεβίλλη με την οποία στέφθηκε κυπελλούχος ΟΥΕΦΑ κερδίζοντας στον τελικό την Εσπανιόλ του Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ αγωνίστηκε ακόμα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν παίζοντας σε Μαγιόρκα και Ρασίνγκ Σανταντέρ. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Τζόρντι Λόπεζ πήγε στην Αγγλία όπου έπαιξε στην ΚΠΡ και την Σουόνσι. Από το νησί έφυγε για την Ολλανδία τον Γενάρη του 2011 μετακομίζοντας στην Ολλανδία και την Φίτεσε όπου έπαιξε σε 15 παιχνίδια πετυχαίνοντας δύο γκολ.
Το πλήρες βιογραφικό του και τα παιχνίδια που αγωνίστηκε την περσινή σαιζόν με την Φίτεσε

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΩ!
www.gentikoule.gr
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!