ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΦΗ - ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΙΤΑ????????

μπαμπακίντα
Ένας παλίος μας γνώριμος είναι ο παίκτης που προορίζεται για το δεξί άκρο της επίθεσης του ΟΦΗ. Ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό βρίσκεται πολύ κοντά στο να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.
Στον ΟΦΗ είχαν σε προτεραιότητα την απόκτηση του ωστόσο όπως σας είχε ενημερώσει το Gentikoule εξεταζαν παράλληλα και άλλες λύσεις σε περίπτωση που χαλάσει η μεταγραφή του Αυστραλού.  Ένας παίκτης που βρισκόταν ψηλά στην λίστα σε περίπτωση που δεν πραγματοποιούταν η μεταγραφή του Μπερνς ήταν ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα.  O 29χρονος Νιγηριανός ο οποίος αρέσει και ταιριάζει στα θέλω του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΟΦΗ και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της μέρας να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ο Μπαμπαγκίντα έχει φορέσει κατά το παρελθόν τις φανέλες των Μπαρτσελόνα Β΄, Τεράσα, Μέταλουργκ Ντόνετς, Ολυμπιακού, Απόλλων Λεμεσσού, Κρασνοντάρ, Μάιντς, ενώ την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Βίτεσε, με την οποία είχε 7 συμμετοχές και ένα γκολ.
www.gentikoule.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!