ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Kαϊμακάμης: «Η νίκη του ΟΦΗ οδηγός για τις ομάδες»




Kαϊμακάμης: «Η νίκη του ΟΦΗ οδηγός για τις ομάδες»
Ο Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και σχολιάζοντας την σημερινή νίκη – δικαίωση του ΟΦΗ έκανε λόγο «υπόθεση του ΟΦΗ τάραξε τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Ο κύριος Καϊμακάμης αναφερόμενος στο σημείο – κλειδί των σημερινών εξελίξεων στάθηκε στη νίκη του ΟΦΗ στο Εφετείο Αθηνών λέγοντας πως «πράγματι, πιστεύω ότι τις εξελίξεις έφερε η απόφαση του Πολιτικού Εφετείου και δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα ερχόταν η δικαίωση για τον ΟΦΗ. Το 2005 είχε ήδη νομολογηθεί η απόφαση από μια αντιδικία μεταξύ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ενός ποδοσφαιριστή, πράγμα που σήμαινε ότι θα ερχόταν η δικαίωση για τον ΟΦΗ. Επίσης πρέπει να πω ότι εμείς δεν θέλαμε να προσβάλουμε καμία απόφαση της ΕΠΟ και ήμουν απόλυτα πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε πηγαίνοντας στο Πολιτικό Εφετείο».
Παράλληλα, ο έγκριτος νομικός έκανε την εκτίμηση του για την πιθανή διεξαγωγή των πλέι – οφ υπογραμμίζοντας ότι «εκτιμώ ότι οι αγώνες των πλέι – οφ, για λόγους ταχύτητας και επειδή θα γίνονται ανά δύο ημέρες, ίσως να γίνουν στην Αθήνα. Και αν θέλετε την άποψη μου πιστεύω ότι η επιλογή της έδρας δεν θα αδικεί τον ΟΦΗ. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση, δεν είναι απόφαση».
Αναλυτικά η συνέντευξη του Πέτρου Καϊμακάμη στον Athletic Radio 104,2
Για την απόφαση περί επανεξέτασης του φακέλου του ΟΦΗ: «Η προσωπική μου άποψη που βασίζεται στην ουσία είναι ότι θα αποτελέσει μια συνοπτική διαδικασία δύο – τριών λεπτών μετά και την σημερινή διαδικασία. Εγώ εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται καν εξέταση του φακέλου του ΟΦΗ και πιστεύω ότι η εκτελεστική γραμματεία θα αποφασίσει να μην μπει καν σε αυτήν την διαδικασία αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος. Άλλωστε, η ΕΠΟ δείχνει ότι λειτουργεί πολύ σωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα και πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο».
Για την δικαίωση του ΟΦΗ: «Η υπόθεση του ΟΦΗ τάραξε τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου και δίνει πλέον το δικαίωμα σε αυτόν που πιστεύει ότι αδικείται να υπερασπίζεται μέχρι τέλους το δίκιο του δίχως να κάμπτεται από καμία απειλή. Νομίζω ότι είναι η απόφαση που θα αποτελέσει τον οδηγό επίλυσης άλλων θεμάτων και η οποία θα βοηθήσει τις ομάδες να έχουν ανεξάρτητη θέση και άποψη δίχως να απειλούνται από κανέναν».
Για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ: «Ήταν μια απόφαση που δεν υπήρχε περίπτωση να μην δικαιωθούμε. Πετύχαμε γιατί όλοι λειτουργήσαμε σαν μια ομάδα και ασφαλώς η στήριξη της διοίκησης ήταν πολύ μεγάλη γιατί θα μπορούσαν να «κιοτέψουν» όταν εντέχνως η ΕΠΟ διέρρεε ότι θα αποβάλει τον ΟΦΗ».
Για τη νίκη στο Εφετείο Αθηνών: «Η προσωρινή δικαίωση του ΟΦΗ στο εφετείο ήταν ένας μοχλός πίεσης. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν ήθελε κανένας να ανοίξουν οι «ασκοί του Αιόλου» συνεχίζοντας μια αντιδικία στα πολιτικά δικαστήρια όπου πιστεύω ότι θα κερδίζαμε αυτήν την υπόθεση».
Για την αφαίρεση των κριτηρίων αδειοδότησης: «Όταν μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει έσοδα 5 εκ. ευρώ και μια ομάδα της Β’ Εθνικής 500.000 δεν μπορούν να ισχύσουν τα ίδια κριτήρια αδειοδότησης».
Επιμέλεια: Gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!