ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δικαίωση για τον ΟΦΗ ΜΑΣ!!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον ΟΦΗ και αποφάσισε πως η ομάδα της Κρήτης μπορεί να λάβει κανονικά μέρος στα πλέι οφ. Επίσης, ανακοίνωσε πως ο φάκελος της κρητικής ΠΑΕ πρέπει να επανεξεταστεί.

Η προσφυγή του ΟΦΗ για τις αποφάσεις των Super League και Football League σχετικά με την αδειοδότηση στη Β' Εθνική έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο και πλέον τα παιχνίδια των πλέι οφ μπορούν να γίνουν κανονικά.
Ο φάκελος του ΟΦΗ λοιπόν θα επανεξεταστεί από το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης, με διαφορετική σύνθεση, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να γίνουν τα πλέι οφ της Football League χωρίς να ισχύουν τα κριτήρια της UEFA για τις ομάδες που θα συμμετέχουν.
Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πως ο ΟΦΗ έχει δικαίωμα στα πλέι οφ και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδό του στη Football League. Συνεπώς, η διοργανώτρια αρχή είναι υποχρεωμένη τώρα να ορίσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων των πλέι οφ.
Μεγάλη ικανοποίηση για τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι θα αποσύρουν την προσφυγή που είχαν κάνει στα πολιτικά δικαστήρια, καθώς αισθάνονται ήδη δικαιωμένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!