ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ παίζει για την πάρτη του! ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1 - 0 Τους πάτησε και αυτούς!!!



ofaraaa

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες και διέψευσε τις φήμες των τελευταίων ημερών που μιλούσαν για "άλλα αποτελέσματα" στον αγώνα της 28ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναιτωλικό!
Ο Παναιτωλικός μπορεί να "έπαιζε" σήμερα μια κατηγορία, όμως ο ΟΦΗ δεν του χαρίστηκε. Οι παίκτες του Αναστόπουλου  έπαιξαν για την νίκη παρά την κούραση που υπήρχε από την μεγάλη προσπαθεια της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό!
Το γκολ για τον ΟΦΗ πέτυχε ο Κάλαιζιτς με εκτέλεση φάουλ στο 30'.  Το γκολ αυτό διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας μετά από πολύ καιρό και πολλές αγωνιστικές!
Συγκεκριμένα ήταν η 20η αγωνιστική, στις 4/2/2012, όταν ο ΟΦΗ πήρε την τελευταία του νίκη μέχρι την σημερινή (8/4) απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο...

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Γεωργίου, Σόουζα, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζ. Λόπες (77' Ζορμπάς), Σίσιτς(77'Ουκάρ), Παπουλής(66' Χορχε Λόπες), Μάντζιος.
Παναιτωλικός: Τσενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας (89' Καραμαλίκης), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Σιόντης (56' Φερνάντεζ), Μητρόπουλος, Καμαρά, Θεοδωρίδης (70' Ονουάτσι), Ακαλέ, Χαριστέα.

Σιωπηλή η Θύρα 4
Στην θύρα 4 υπήρχε ας το πούμε "αποχή" των οπαδών ως μέτρο διαμαρτυρίας για ότι αρνητικό ακούγεται για τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ!
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!