ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ.......ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3 - Ο



Δείχνοντας σοβαρότητα και ωριμότητα, ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες από Άρη και Παναθηναϊκό κερδίζοντας τους Αρκάδες με 3-0!
Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Φώτης Παπουλής που με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου “σέντραρε” με ακρίβεια σημαδεύοντας τον Μίρνες Σίσιτς που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0 με άψογη κεφαλιά!
Ο Σλοβένος σκόραρε για 4η φορά πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ που πέτυχε όμως ο κόσμος του ΟΦΗ χαμογέλασε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Παπουλής πήρε το “ριμπάουντ” μετά το πλασέ του Μάντζιου και στο 56′ έκανε το 2-0 “κλειδώνοντας” το τρίποντο.
Το τελικό 3-0 έγινε στο 90′ με  το  πιο όμορφο γκολ του αγώνα όταν ο Τζόρντι Λόπεζ με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χακόμπο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του ΟΦΗ!
Πλέον, ο ΟΦΗ μπήκε ξανά στην πρώτη  πεντάδα της βαθμολογίας και πάει με άγριες διαθέσεις στην Θεσσαλονίκη για τον  αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Δόξα Δράμας!

ΟΦΗ: Κάρολ, Μπουλούτ(83' Βάντο), Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Παπουλής, Σουμπίνιο (84' Ζόρντι Λόπες), Σίσιτς(68' Χόρχε Λόπες), Μάντζιος.
Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Φορμίκα, Μπαρτόλινι, Πουλίδο, Τσαμπούρης, Χουανίτο, Ράγιος(65' Μπακασέτας), Άλβαρες(56' Χούλι), Ουσέρο(36' Μπρέσκα), Ροτζέριο, Περόνε.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάχος (Χίου) και βοηθοί του ήταν οι Μποζατζίδης (Μακεδονίας) Τρύφων (Δράμας)


 ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕ  ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ   ΕΔΩ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!