ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ............


Τώρα που το πάρτυ τελείωσε κύριοι  φαταούλες, θα πρέπει να απομακρυνθείτε το συντομότερο απο την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ όσο ποιο μακριά γίνεται ,και να αναλάβετε και τις ευθύνες σας .

Αυτό το λένε τα στοιχεία γιατί απο το 2004 εως το 2015 είχε έσοδα η ομάδα μας περίπου 40.000.000 €   !!! ναι σαράντα εκατομμύρια και πολλά  παραπάνω!

Βρείτε μας τα μπάτζετ και όλα τα υπόλοιπα,  που ήταν λιγότερα απο τα μισά  και  να μας πείτε που τα επενδύσατε τα υπόλοιπα γιατί εμείς κάτι δεν καταλαβαίνουμε καλά. Εκτός και αν τα κάνατε δωρεά στο κράτος που εχει πρόβλημα.

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΛΩΣ, ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ! επίτηδες ή απο λάθη δέν μας ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα μετράει.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα, είναι απο μακριά που θα είσαστε να χρηματοδοτείτε εσείς αθόρυβα και χωρίς καμία απαίτηση αυτόν που θα μπει μπροστά στην ομάδα μας, μέχρι να ανέβει ξανά στην Α΄ εθνική , γιατί εκεί ήταν μια χαρά  πρίν να γίνουν τα όργια σας. Για να δείτε πως είναι οταν βάζεις το χέρι στην τσέπη για να δώσεις λαλά !
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΏΝΩΝΤΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ  ....................  




ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!