ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ :ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ Η ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΟΦΗ -λαγοί 1 - 0 (VIDEO)


Αποθέωση για παίκτες & συνθήματα με κόσμο!
Όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ και ενώ είχαν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια μετά από λίγα λεπτά βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο και κάθισαν μπροστά από την Θύρα 4 όπου γνώρισαν την 
αποθέωση από την εξέδρα!

1460270_10203518107974081_890972368_n

Μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ με 1-0 στον αγώνα της χρονιάς στο «Γεντί Κουλέ» και πολλά όνειρα για τελικό με «χρυσό σκόρερ» τον Θανάση Παπάζογλου.
Σ' ένα φλεγόμενο από πάνω από 9.000 Ομιλήτες γήπεδο η κρητική ομάδα κέρδισε την Τετάρτη το βράδυ (19/03) τον Παναθηναϊκό χωρίς να δεχθεί γκολ και θα πάει τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου στη Λεωφόρο για να «σφραγίσει» την πρόκριση.
«Χρυσός σκόρερ» για τους γηπεδούχους στο 69' με γυριστή κοντινή κεφαλιά ο συνήθης ύποπτος Θανάσης Παπάζογλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάρλος Μιλιάζες από αριστερά. 
Ο ηρακλειώτικος σύλλογος μπήκε δυνατά και επιθετικά στο πρώτο 25λεπτο και είχε τον έλεγχο με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν κάπως μετά αλλά χωρίς ν' απειλήσουν έχοντας ως κύριο μέλημα το μηδέν παθητικό.
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ανοικτό, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν με τους «ασπρόμαυρους», να έχουν την ουσία, να σκοράρουν και να πετυχαίνουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. 
Ο Ντάνι Φερνάντες ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε, ο Μάρκο Ζόρο ήταν και πάλι συγκλονιστικός, αξίος συμπαραστάτης του στα μετόπισθεν ο Θοδωρής Τριποτσέρης, o Χρήστος Μπούρμπος επέστρεψε με το δυναμικό και το γεμάτο πάθος στο παιχνίδι του, ο Κάρλος Μιλιάζες ήταν ξανά σταθερός.
Γενικά η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική, όπως και η μεσαία γραμμή με τον Γιώργο Μακρή μπροστά από την τετράδα της άμυνας να επανέρχεται σε υψηλά στάνταρ απόδοσης εξουδετερώνοντας τον Αντζαγκούν.
Πολύ καλή εμφάνιση και από τους έτερους κεντρώους  Ντουντού Σεαρένσε - Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή που πήρε το κέντρο και ράτησε μπάλα για τον ΟΦΗ.
Όλοι οι παίκτες έδωσαν παραπάνω από αυτό που μπορούσαν και έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο.
Αποθέωση στο τέλος για όλους τους ποδοσφαιριστές από τον κόσμο και σύνθημα για διπλό - πρόκριση τη Μεγάλη Τετάρτη στη Λεωφόρο. 
Μπούρμπος - Κάλαϊτζιτς βασικοί και 4-1-4-1
Με σύστημα 4-1-4-1 και δύο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης παρέταξε τον ΟΦΗ ο Ρικάρντο Σα Πίντο.
Ο Χρήστος Μπούρμπος πήρε θέση δεξιού μπακ αντί του Γιάννη Στάθη και ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή με τον Κώστα Μπανούση να μένει στον πάγκο.
Τερματοφύλακας ο Φερνάντες, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπούρμπος, στο αριστερό ο Μιλιάζες και στόπερ οι Ζόρο - Τριποτσέρης. Μπροστά από την τετράδα της άμυνας ο Μακρής και πιο μπροστά στο κέντρο δίδυμο αμυντικών μέσων οι Ντουντού - Κάλαϊτζιτς.
Στα «φτερά» δεξιά ο Ζε Εντουάρντο, αριστερά ο Περογαμβράκης και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου.
Διάταξη 4-2-3-1 από Αναστασίου
Με διάταξη 4-2-3-1 κατέβασε τον Παναθηναικό ο Γιάννης Αναστασίου. Γκολκίπερ ο Κοτσόλης, δεξιός μπακ ο Τριανταφυλλόπουλος, αριστερός ο Νάνο και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ - Κουτρουμπής.
Αμυντικά χαφ οι Μέντες - Δώνης και μπροστά τους σε δημιουργικό ρόλο  ο Αντζαγκούν. Δεξιά μπροστά ο Ζέκα, αριστερά ο Αμπείντ και στην καθαρόαιμος σέντερ φορ ο Μπεργκ.
Μικρά 
-Πάνω από 9.000 Ομιλήτες στο «Γεντί Κουλέ», φανταστική ατμόσφαιρα με καπνογόνα, στρομπ και δεκάδες ασπρόμαυρα σημαιάκια από τους οργανωμένους στην έναρξη στις Θύρες 4 - 5.
-Και το πανό της Λέσχης Φίλων ΟΦΗ "Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος'' επέστρεψε στη Θύρα 4 στην έναρξη.
-Στην ενδεκάδα του ΟΦΗ βρίσκονταν αρχικά ο Κώστας Μπανούσης, όμως την τελευταία στιγμή ξεκίνησε στο βασικό σχήμα από τον Ρικάρντο Σα Πίντο ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και έμεινε στον πάγκο ο Κώστας Μπανούσης.
-Στο τέρμα που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 1 επιτίθεται στο α' μέρος, στο τέρμα που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 4 ο Παναθηναϊκός.
-Με άσπρες φανέλες με μαύρες πινελιές και άσπρα σορτσάκια οι παίκτες του ΟΦΗ, με μπλε φανέλες με πράσινες πινελιές και μπλε σορτσάκια οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. 
Η Live εξέλιξη του αγώνα
-Στη σέντρα οι παίκτες του ΟΦΗ με Ντουντού - Κάλαϊτζιτς, μόλις ξεκίνησε ο μεγάλος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.
2' Πρώτο μακρινό σουτ από τον Ντουντού, μπλόκαρε ο Κοτσόλης.
3' Μακρινό φάουλ του Ντουντού, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κοτσόλη.
6' Νέο φάουλ για τον ΟΦΗ, ο Ντουντού έστρωσε στον Μιλιάζες που σούταρε με το αριστερό, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κοτσόλη.
9' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Φάουλ του Μιλιάζες από αριστερά, κεφαλιά του ααμαρκάριστου Παπάζογλου στο δεύτερο δοκάρι και από το ύψος της μικρής περιοχής, μπλόκαρε ο Κοτσόλης.
11' Ο Κοτσόλης έδιωξε με γροθιές, ο Περογαμβράκης επιχείρησε το ψηλοκρεμαστό σουτ από αρστερά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι.
-Καλύτερος και περισσότερο επιθετικός στο πρώτο 25λεπτο ο ΟΦΗ.
42' Μακρινό συρτό σουτ του Μπούρμπου μπλόκαρε εύκολα ο Κοτσόλης.
-Ημίχρονο στο «Γεντί Κουλέ», ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-0.
-Έναρξη της επανάληψης χωρίς αλλαγές, στη σέντρα οι φιλοξενούμενοι με Μπεργκ - Αντζαγκούν.
51' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Εξαιρετική πάσα του Ντουντού στον Περογαμβράκη που αριστερά μέσα στην περιοχή άδειασε τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοτσόλη.
56' Σέντρα Μπούρμπου από δεξιά, σουτ του Παπάζογλου με το αριστερό μέσα στην περιοχή και αριστερά, η μπάλα ψηλά άουτ.
57' Ο Ζόρο πρόλαβε σωτήρια τον Αμπείντ που έβγαινε απέναντι στον Φερνάντες.
58' Καλή στιγμή για τονΠαναθηναϊκό  Κεφαλιά - πάσα του Αντζαγκούν, σουτ του Μπεργκ από δεξιά μέσα στην περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φερνάντες.
58' Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Αντζαγκούν ο Καρέλης.
61' Πρώτη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση, τη δέχθηκε ο Μέντες για φάουλ στον Μακρή.
66' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Βαθιά μπαλιά για τον Καρέλη, ο Φερνάντες βγήκε από την εστία του και έδιωξε προσωρινά με το κεφάλι, ψηλοκρεμαστό σουτ του Αμπέιντ στη σχεδόν κενή εστία, έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μιλιάζες.
67' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Σέντρα - σουτ του Αμπέιντ από δεξιά, για λίγο ο Καρέλης δεν μπόρεσε να πιάσει την προβολή.
69' Γκολ ο ΟΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φάουλ Μιλιάζες από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Παπάζογλου από κοντά, στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, η μπάλα στα δίχτυα του Κοτσόλη (1-0).
72' Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, έξω ο Μέντες, μέσα ο Πράνιτς.
74' Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Κόρνερ Νάνο από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του προωθημένου Σίλντενφελντ, απέκρουσε με τα πόδια εξ' επαφής ο Φερνάντες.
77' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Ζε Εντουάρντο ο Κουτσιανικούλης, πολλά χειροκροτήματα και για τους δύο από την εξέδρα.
80' Τρίτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, έξω ο Δώνης μέσα ο Κλωναρίδης.
85' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Περογαμβράκη ο Στάθης.
86' Ωραίος συνδυασμός των φιλοξενούμενων και σουτ του Καρέλη με το αριστερό από το ύψος της περιοχής, η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Φερνάντες.
89' Φάουλ του Νάνο από δεξιά, ο Μπεργκ δεν πρόλαβε για λίγο να πιάσει την προβολή.
-Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις στις οποίες ήδη μπήκαμε.
91' Κίτρινη κάρτα στον Μιλιάζες για καθυστέρηση.
93' Κίτρινη και στον Φερνάντες για διαξιφισμό με αντιπάλους.
93' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, έξω ο Παπάζογλου, μέσα ο Μπανούσης.
-Τέλος αγώνα, ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1-0. 
Κόκκινες:
Κίτρινες: 91' Μιλιάζες - 61' Μέντες
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) - Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς).  
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Δημήτριος Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας) - Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας).
4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχαήλ Καλαθενός (Δωδεκανήσου).
ΟΦΗ: Φερνάντες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κάλαϊτζιτς, Παπάζογλου, Ντoυντού, Ζε Εντουάρντο (77' Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης (85' Στάθης), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες
Πάγκος: Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Κουτσιανικούλης, Νούνιες, Ροβίθης, Μπανούσης, Στάθης
Παναθηναικός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Μπεργκ, Ζέκα, Αντζαγκούν (58' Καρέλης), Δώνης (80' Κλωναρίδης), Αμπεΐντ, Γκονζάλεζ, Σίλντενφελντ
Πάγκος: Καπίνο, Κλωναρίδης, Μαρινάκης, Καρέλης, Ρισβάνης, Ντίνας, Πράνιτς


ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!