ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πανθρακικος - ΟΦΗ 1 - 1 (video)



ÖÑÁÃÊÏÕËÁÊÇÓ ÆÅÊÉÍÉÁ  ÐÁÍÈÑÁÊÉÊÏÓ - ÏÖÇ FRAGOULAKIS ZEQUINHA PANTHRAKIKOS - OFI (SUPERLEAGUE 2013-2014)

Μετά το πέρας και της 7ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη και συμπλήρωσε 610 μέρες χωρίς νίκη μακριά από την Κρήτη! Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να δείξουν καλό πρόσωπο στην Κομοτηνή και ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στον Πανθρακικό αποτελεί «το μη χείρον βέλτιστον».  Με πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και στην τελική πάσα και ασύνδετες γραμμές, η κρητική ομάδα απειλούσε ως επί το πλείστον με κακρινά σουτ και στημένες φάσεις.
Η κοντινή κεφαλιά του Ρομέου στο 27’ άνοιξε το σκορ και ο Μακρής στο 50’ βάλθηκε να πάρει στο λαιμό του την ομάδα, καθώς έσπρωξε με το χέρι τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη που είχε κατεύθυνση προς το τέρμα! Ο Ντίτσος τελικώς δεν έδειξε παράβαση και το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν πολύ, αλλά ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο να «κλέψει» τη νίκη στην τριπλή ευκαιρία με τους Περογαμβράκη και Μακουκούλα στο 89’. Ακολουθεί διακοπή, ανασύνταξη και το τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ».  

Η εξέλιξη του αγώνα
10' Δίχως κάτι το ιδιαίτερο έχει κυλήσει το πρώτο δεκάλεπτο. Παιχνίδι κέντρου κυρίως από τις δυο ομάδες που παίζουν "σφιχτά".
17' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, η μπάλα περνά άουτ.
26' (1-0) Εκτέλεση φάουλ του Κάσες, πρώτη κεφαλιά του Μπαϊκαρά και με δεύτερη κεφαλιά από κοντά ο Ρομέου νικάει τον Δασκαλάκη για το 1-0. 
Σκορ α' ημιχρόνου 1-0: Το γκολ του Ρομέου χωρίζει τις δυο ομάδες. Επτά τελικές οι γηπεδούχοι, τρεις οι φιλοξενούμενοι, μοιρασμένη η κατοχή. 
Ξεκίνησε το β' μέρος
50' (1-1) Εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, ο Μακρής με "το χέρι του θεού" σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, αλλά ο Ντίτσος δείχνει σέντρα. Ισοφαρίζει ο ΟΦΗ. Η μπάλα πάντως είχε κατεύθυνση το τέρμα πριν παρεμβληθεί ο Μακρής.
54' Εκτέλεση φάουλ του Κάσες, αποκρούει ο Δασκαλάκης. 
60' Σέντρα του Τζάνη, κεφαλιά του Ζεκίνια, η μπάλα άουτ. 
90+3' Ο Μακρής δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται. 
ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1

Έκπληξη με Φραγκουλάκη στην ενδεκάδα, στον πάγκο ο «Κούτσια».
-Μία έκπληξη επιφύλασσε στην ενδεκάδα ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και στον πάγκο έμεινε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης για τον οποίο επίσης είναι κομβικό το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον άρρωστο με ίωση Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον τραυματία με θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό Μαρκ Ζόρο.
Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Φρεντερίκ Νιμανί για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε πριν ακριβώς μία εβδομάδα καθώς και οι Κώστας Μπανούσης, Γιάννης Βιτώρος, Μανόλης Ροβίθης, Μιχάλης Αγριμάκης, Γιώργος Γιαγκιόζης, Γρηγόρης Κυζιρίδης, Μανόλης Φαζός.

Διάταξη 4-2-3-1 και από τους δύο
Ο Πανθρακικός παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 από τον Άκη Μάντζιο. Τερματοφύλακας ο Σέρεμετ, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Παπαγεωργίου, στο αριστερό ο Ντιόγκο και στόπερ οι Μίκουλιτς - Ζοσέ.
Αμυντικοί μέσοι οι Ρομέου - Λαδάκης και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο ο Τζάνης.
Δεξιά μπροστά ο Μπαϊκαρά, αριστερά ο Κάσες και στην κορυφή της επίθεσης ο Ζεκίνια ως αντικαταστάτης του πρώτου σκόρερ των γηπεδούχων με 4 γκολ Ιγκόρ ο οποίος είναι τραυματίας.
Ο ΟΦΗ σε ίδια διάταξη (4-2-3-1) ξεκίνησε από τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Μπούρμπο, αριστερό τον Μιλιάζες και κεντρικούς αμυντικούς τους Ζβασίγια (αντικαταστάτης του τραυματία Ζόρο) - Τριποτσέρη.
Αμυντικά χαφ οι Βερόν - Μακρής και μπροστά τους σε δημιουργικό ρόλο ο Ζε Εντουάρντο. Δεξιά ο Περογαμβράκης, αριστερά ο Φραγκουλάκης και καθαρόαιμος σέντερ - φορ.
Κόκκινες: 93' Μακρής
Κίτρινες: Κάσες, Τζάνης, Εμπόου, Σέρεμετ, Μερίνο, Μίκουλιτς - Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης
Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσιος (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Νικόλαος Καραϊσαρίδης (Πιερίας) - Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος: Ευάγγελος Κιοτζένης (Καβάλας)
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζεκίνια (77' Κατσικοκέρης), Λαδάκης (50' Εμπόου), Ζοσέ, Κάσες (68' Μερίνο), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Ρομέου
Πάγκος: Κουτσόπουλος, Καθάριος, Κατσικοκέρης, Πόποβιτς, Έμποου, Μερίνο, Χασομέρης
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (87' Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο (54' Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Φραγκουλάκης (67' Λαμπρόπουλος), Μακρής, Μιλιάζες
Πάγκος: Φερνάντες, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Μακουκούλα, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Στάθης


ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!