ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

OΦΗ - Πλατανιάς 0-0 (video)




"Άσφαιρος" για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΟΦΗ έμεινε στο 0 - 0 με τον Πλατανιά. Αδικαίωτη η υπεροχή των γηπεδούχων που ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Για τον ΟΦΗ τερματοφύλακας είναι ο Δασκαλάκης, πλάγιοι μπακ οι Μπούρμπος (δεξιά), και Μιλιάζες (αριστερά), και κεντρικοί αμυντικοί οι Τριποτσέρης - Σβασίγια. Μακρής και Βερόν είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι με τους Γκαλέτι να αγωνίζεται από τα δεξιά, τον Κάλαϊτζιτς από τ' αριστερά και το Ζε Εντουάρντο ελεύθερος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Περογαμβράκης.
Για τον Πλατανιά, κάτω από γκολπόστ βρίσκεται ο Γεωργαλίδης, με ακραίους μπακ τους Φερνάντες (δεξιά), και Δημήτρη (αριστερά), ενώ στο κέντρο της άμυνας είναι οι Φαΐσκα και Ιντζίδης. Αμυντικοί μέσοι οι Τέτε και Σιώπης, με τους Μπέλιτς και Ναζλίδη από τη δεξιά και την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, ενώ προωθημένος είναι ο Τόρες.
Kαθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα για να καθαριστεί το γήπεδο στην πλευρά της θύρας 4 όπου εκτοξεύτηκαν αρκετά χαρτάκια.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8' Με τον "αέρα" του γηπεδούχου έχει μπει ο ΟΦΗ που πιέζει τους φιλοξενούμενους προσπαθώντας να γίνει απειλητικός από τα πρώτα λεπτά. Γκαλέτι, Μιλιάζες και Κάλαϊτζιτς έχουν ήδη φέρει τρεις φορές την μπάλα στην περιοχή του Γεωργαλίδη με τους "ερυθρόλευκους" όμως να απομακρύνουν.
9' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κάλαϊτζιτς από τα δεξιά και κεφαλιά του Περογαμβράκη που κατέληξε άουτ.
15' Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα. Τη δέχτηκε ο Δημήτρης για σκληρό μαρκάρισμα στο Μπούρμπο.
Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 15 λεπτά στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με τον ΟΦΗ να έχει αναλάβει τα ηνία του αγώνα πιέζοντας κυρίως από τις πτέρυγες. Καλός ο ρυθμός του ματς, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν επικρατήσει σχεδόν ολοκληρωτικά στις προσωπικές μονομαχίες.
20' Ξαφνική αντεπίθεση του Πλατανιά κόπηκε από το Μιλιάζες σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι. Στην αντεπίθεση ο Γκαλέτι σούταρε άουτ.
23' Πρώτη ευκαιρία για τον Πλατανιά σε μια σέντρα σουτ του Μπέλιτς από τα δεξιά, που κόντραρε στο Μιλιάζες με τη μπάλα να παίρνει ύψος και να εξουδετερώνεται δύσκολα σε κόρνερ από το Δασκαλάκη.
30' Ο ΟΦΗ συνεχίζει να είναι καλύτερος του αντιπάλου του, ελέγχοντας το παιχνίδι. Δε μπόρεσε ωστόσο να εκμεταλλευτεί το δυνατό ξεκίνημα και την "καυτή" ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ο Πλατανιάς προσπαθεί να ισορροπήσει, χωρίς όμως να μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια του. Ο ΟΦΗ έχει την κατοχή αλλά δε μπορεί να βρει διαδρόμους και να γίνει ουσιαστικότερος στην επίθεση.
36' Γέμισμα του Φερνάντες στο Ναζλίδη ο οποίος κατέβασε ωραία τη μπάλα έξω από την περιοχή και σούταρε με το δεξί άουτ.
40' Ξαφνικό δυνατό σουτ του Ναζλίδη αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή κατέληξε άουτ.
Ημίχρονο 0 - 0 στο "Θ. Βαρδινογιάννης". Και στο σημερινό παιχνίδι ο ΟΦΗ υστερεί στη δημιουργία. Λείπει η η τελική πάσα που θα απλοποιήσει τα πράγματα. Η κατοχή της μπάλας δεν έχει οδηγήσει σε αποτελέσμα, με την ανάπτυξη να είναι μονότονη με πολλές ψηλές μπάλες από τα πλάγια. Ισορρόπησε ο Πλατανιάς στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς πάντως να προβληματίσει ιδιαίτερα το Δασκαλάκη.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.
47' Πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο από το Ζε Εντουάρντο ο οποίος δοκίμασε το πόδι του λίγα μέτρα έξω από την περιοχή από τα δεξιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
50' Νέο συρτό σουτ αυτή τη φορά από το Βερόν μπλόκαρε ο Γεωργαλίδης.
57' Ο προωθημένος Μακρής δε μπόρεσε να αλλάξει την τροχιά της μπάλας σε εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι από τα αριστερά.
58' Πρώτη αλλαγή για τον Πλατανιά με τον Αγκιλέρα να αντικαθιστά τον Τόρες.
60' Ρυθμιστής του αγώνα παραμένει ο ΟΦΗ, συνεχίζοντας να πιέζει  τον αντίπαλο του. Οι παίκτες της ομάδας δε διστάζουν να σουτάρουν από μέση και μακρινή απόσταση κάτι που έλλειψε στο πρώτο ημίχρονο. 
61' Πολύ καλή φάση για τον ΟΦΗ έπειτα από σέντρα του Γκαλέτι από τα δεξιά και κεφαλιά του Περογαμβράκη που ανάγκασε το Γεωργαλίδη σε εντυπωσιακή επέμβαση.
62' Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ με τον Όγιος να αντικαθιστά τον Κάλαϊτζιτς.
62' Ευκαιρία για τον Πλατανιά καθώς έπειτα από κέντρα στον Τριποτσέρη ο Γουνδουλάκης σούταρε άουτ.
63' Εντυπωσιακή επέμβαση από το Γεωργαλίδη σε εξ' επαφής κεφαλιά του Ζε Εντουάρντο. Η καλύτερη στιγμή για τον ΟΦΗ για να ανοίξει το σκορ.
64' Δεύτερη αλλαγή για τους Χανιώτες με το Μοράλ να αντικαθιστά το Μπέλιτς.
70' Ξαφνικό καλοτραβηγμένο σουτ του Τέτε πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.
75' Ο Φαΐσκα δε μπόρεσε να απομακρύνει στην περιοχή του Πλατανιά, η μπάλα στρώθηκε στο Ζε Εντουάρντο ο οποίος σόυταρε απελπιστικά άουτ.
75' Φανερά ανώτερος ο ΟΦΗ που εν αντιθέσει με το πρώτο ημίχρονο έχει δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες στην αντίπαλη αστία, παραμένοντας όμως "άσφαιρος" ελέω Γεωργαλίδη και άστοχων επιλογών.
77' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ με το Λαμπρόπουλο να περνά στο γήπεδο αντί του Ζε Εντουάρντο.
84' Ατομική προσπάθεια του Τέτε ο οποίος απέφυγε τον Σβασίγια και έπιασε ωραίο σουτ που κατέληξε άουτ.
88' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Παύλος Δερμιτζάκης με το Φραγκουλάκη να περνάει στο γήπεδο στη θέση του Βερόν.
89' Κίτρινη κάρτα στο Φαΐσκα για καθυστερήσεις.
Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά στο "Θ. Βαρδινογιάννης. Πέντε λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.
91' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Μαρίνος Ουζουνίδης με το Γιακουμάκη να αντικαθιστά το Ναζλίδη.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο ΟΦΗ δε μπόρεσε να σκοράρει και έτσι εξακολουθεί να αναζητά την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η υπεροχή του ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε αδικαίωτη, με το Γεωργαλίδη να "κατεβάζει ρολά" σε δύο περιπτώσεις έχοντας απέναντι τους Ζε Εντουάρντο και Περογαμβράκη . Άξιζαν το τρίποντο οι γηπεδούχοι, που δεν κατάφεραν όμως να βρουν δίχτυα απέναντι στον Πλατανιά που περιορίστηκε σε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαιτζιτς (62' Όγιος), Βερόν (88' Φραγκουλάκης), Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο (77' Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκης.
Αναπληρωματικοί: Φερνάντες, Μονιάκης, Ροβίθης, Στάθης.

Πλατανιάς: Γεωργαλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (64' Μοράλ), Τόρες (58' Αγκιλέρα), Ναζλίδης (91' Γιακουμάκης), Γουνδουλάκης,
Αναπληρωματικοί: Περιστερίδης, Ζουμπουλάκης, Στόλερ, Ράφαελ.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Βλάσσης (Λασιθίου).


ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!