ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1 ( VIDEO )




Ροκ...ισοπαλία για ΟΦΗ 1-1 με τον ΠΑΟΚ!


Το εξαιρετικό ξεκίνημα του στον αγώνα, δεν είχε συνέχεια για τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα ενώ προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.
Χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να ξεκινά τον αγώνα με τον Δασκαλάκη τερματοφύλακα, αριστερό μπακ τον Μιλιάζες, δεξί τον Μπούρμπο και στόπερ τους Τριποτσέρη και Ζόρο. Βερόν, Μακρής και Ζε Εντουάρντο είναι οι τρεις του κέντρου, με τους Περογαμβράκη και Κουτσιανικούλη στα άκρα της επίθεσης και τον Παπάζογλου στην κορυφή.
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ είχε τερματοφύλακα τον Χακόμπο, δεξί μπακ τον Κίτσιου, αριστερό τον Λίνο και κεντρικούς αμυντικούς τους Βίτορ και Κατσουράνη. Στο κέντρο ως αμυντικά χαφ οι Τζιόλης και Λάζαρ, εμπρός τους ο Βούκιτς, στα άκρα της επίθεσης αριστερά ο Στοχ, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
2' Δυνατό, μακρινό σουτ του Βερόν έξω από την περιοχή, η μπάλα θα καταλήξει λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι του Χακόμπο στην πρώτη καλή προσπάθεια του ΟΦΗ στην αναμέτρηση.
8' Καλά εκτελεσμένο φάουλ απο πλάγια του Μιλιάζες, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Χακόμπο.
9' Νέα καλή προσπάθεια για την κρητική ομάδα, με το σουτ του Μακρή λίγο έξω από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ απο το κάθετο δοκάρι.
10' Κίτρινη κάρτα στον Στόχ για φάουλ στον Μπούρμπο.
Πολύ καλό ξεκίνημα στον αγώνα για τον ΟΦΗ που έχει κλείσει στην περιοχή του τον ΠΑΟΚ και δείχνει αποφασισμένος να βάλει ένα γκολ που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια. Ήδη μετρά τρεις καλές προσπάθειες.
15' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Μετά απο έξοχο συνδυασμό Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου και Περογαμβράκη, η μπάλα θα φτάσει στον τελευταίο και δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.
19' Ωραία προσπάθεια και κίνηση του Ζε Ενντουάρντο, θα κάνει και τη σέντρα προς τον Παπάζογλου, η κεφαλιά του οποίου θα περάσει λίγο άουτ.
Απόλυτα φυσιολογική η εξέλιξη με το γκολ του ΟΦΗ, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο ΟΦΗ έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημά του σε αγώνα φέτος και κυρίως έχει πετύχει και γκολ. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του είναι κλεισμένος πίσω και δείχνει οτι με αντεπιθέσεις, κυρίως απο αριστερά με τον Στοχ προσπαθεί να φτάσει στα καρέ του ΟΦΗ.
23' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Ζόρο να μην μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και στη θέση του να περνά ο Σβασίγια.
25’ Πρώτη καλή προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το κοντινό πλασέ του Αθανασιάδη, να εξουδετερώνεται από τον Δασκαλάκη.
28' Φάουλ του Βερόν απο πλάγια δεξιά, θα πέσει και θα μπλοκάρει τη μπάλα ο Χακόμπο.
Ο ΟΦΗ έχει οπισθοχωρήσει αδικαιολόγητα και έχει δώσει χώρους στον ΠΑΟΚ, που στα τελευταία λεπτά είναι αυτός που κάνει παιχνίδι στην αναμέτρηση. Παρόλα αυτά όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη φάση για γκολ. Χρειάζεται όμως και πάλι ο ΟΦΗ να βγει μπροστά και να συνεχίσει το καλό ξεκίνημά του.
37' Κίτρινη κάρτα στον Βούκιτς για διαμαρτυρία.
41' Καλό σουτ του Λάζαρ, με τον Δασκαλάκη να πέφτει και να αποκρούει τη μπάλα.
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.
45+' Κόρνερ του Μιλιάζες, θα διώξει δύσκολα στο πρώτο δοκάρι ο Χακόμπο.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
Με δύο πρόσωπα στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ. Το ένα στο πρώτο μισό του, ίσως και κάτι παραπάνω, ήταν εξαιρετικό. Η καλύτερη αγωνιστικά εικόνα που έχει δείξει φέτος η κρητική ομάδα. Το άλλο ήταν από το 29 και μετά, όπου γύρισε πίσω, έδωσε χώρους στον ΠΑΟΚ που ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις όποιες ευκαιρίες.
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες στην επανάληψη, συνεχίζουν με τους ίδιους παίκτες με τους οποίους ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος. Ο ΟΦΗ από το 23 έχει κάνει μια αναγκαστική αλλαγή όταν ο Ζόρο άφησε τη θέση του στον Σβασίγια.
48' Πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο για την κρητική ομάδα, όταν έπειτα απο φάουλ του Μιλιάζες ο Χακόμπο δύσκολα και εντυπωσιακά θα διώξει τη μπάλα.
53' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν με φάουλ ο Λίνο θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Δασκαλάκη, αφού πρώτα η μπάλα κτύπησε στον Μακρή.
58' Κίτρινη κάρτα στον Λίνο για φάουλ στον Περογαμβράκη.
Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, είναι αυτός που έχει επιβάλει τον ρυθμό του στον αγώνα και πιέζει τον ΟΦΗ για να φτάσει στην ισοφάριση. Σημάδια κούρασης από την ομάδα του ΟΦΗ.
64' Δύο αλλαγές από τον Στέφενς. Στη θέση των Σαλπιγγίδη και Λάζαρ, πέρασαν οι Γεωργιάδης και Λόρενς αντίστοιχα.
65' Αλλαγή και για τον ΟΦΗ, στη θέση του Ζε Εντουάρντο πέρασε ο Φραγκουλάκης.
68' Γυριστό σουτ του Βούκιτς μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ από το ύψος του πέναλτι και εντυπωσιακή σε κόρνερ επέμβαση του Δασκαλάκη.
69' Κεφαλιά του Βίτορ, η μπάλα λίγο άουτ.
70' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο ΠΑΟΚ, με τον Βούκιτς να δίνει τη θέση του στον Νέσιντ.
74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Έπειτα απο φάουλ του Λίνο, η μπάλα πέρασε μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ, εκεί όπου απο τις κόντρες που έγιναν και με τους παίκτες του ΟΦΗ να μην μπορούν να διώξουν, ο Βίτορ με προβολή έκανε το 1-1.
76' Κίτρινη κάρτα στον Τζιόλη.
79' Φάουλ του Μιλιάζες λίγο έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει ο Χακόμπο.
81' Σουτ του Στοχ, καλό, ευθύβολο, λίγο άουτ.
83' Νέα καλή φάση για τον ΠΑΟΚ, με το σουτ του Νέσιντ και τον Δασκαλάκη να διώχνει.
85' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο ΟΦΗ με τον Μακουκούλα στην πρώτη του παρουσία με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, να αντικαθιστά τον Παπάζογλου.
88' Ο Περογαμβράκης έβγαλε μόνο του τον Μακουκούλα με τον Χακόμπο, με τον Πορτογάλο όμως να καθυστερεί και να χάνει τεράστια ευκαιρία να συνδυάσει το ντεμπούτο του με γκολ.
89' Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρια γοα τον ΟΦΗ, με την προβολή του Κουτσιανικούλη, έπειτα απο σέντρα του Μιλιάζες, να καταλήγει λίγο άουτ.
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.
91' Μόνος και πάλι ο Μακουκούλα, θα μπει μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά του σουτ που θα κάνει θα το διώξει ο Χακόμπο.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Στα τελευταία του αγώνα και κυρίως με την είσοδο του Μακουκούλα στον αγώνα, ο ΟΦΗ έγινε και πάλι απειλητικός, όμως ο Πορτογάλος στις δύο φορές που του δόθηκε η δυνατότητα δεν κατάφερε να γίνει ο «ήρωας» της αναμέτρησης. «Γεμάτο» παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να μην έχει την ανάλογη του πολύ καλού ξεκινήματός του, συνέχεια.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ (Π. Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Ζόρο (23' λ.τ. Σβασίγια), Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου (85' Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο (65' Φραγκουλάκης), Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες.
ΠΑΟΚ (Χ. Στέφενς): Χακόμπο, Τζιόλης, Βούκιτς (70' Νέσιντ) Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ (64' Λόρενς), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (64' Γεωργιάδης), Στόχ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνταλος, με επόπτες τους Καρατζίκα και Σωτηρόπουλο.

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!