ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1 (VIDEO)



Πάλεψε, σκόραρε, αλλά έμεινε στο 1-1
Προσπάθησε πάρα πολύ ο ΟΦΗ, έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, αλλά έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή το βράδυ (15/09) στο ''Γεντί Κουλέ''.
Πρώτο φετινό γκολ για την Κρητική ομάδα αλλά  χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.
Ο Ναβάρο με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 37' μετά από πάσα του Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης, η ισοφάριση για τον ΟΦΗ στο 63' με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής του Αλέξη Περογαμβράκη μετά από πάσα του Θανάση Παπάζογλου.
Ανοικτό παιχνίδι στο α' 45λεπτο, ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι αλλά και πάλι λόγω των αποκρούσεων του Ερνάντες δεν βρήκαν δίχτυα.
Γκραν - γκινιόλ ματς και στην επανάληψη, πίεσαν οι γηπεδούχοι, δοκάρι για τους Αρκάδες στο 82' σε κεφαλιά του Μπαράλες. Χειροκροτήματα στο φινάλε για τους παίκτες, σφυρίγματα για τον Παύλο Δερμιτζάκη.
Πως ξεκίνησαν
-Ο Παύλος Δερμιτζάκης σε διάταξη 4-2-3-1 έχει τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Μπούρμπο, αριστερά τον Μονιάκη και στόπερ τους Ζβασίγια - Τριποτσέρη.
Βερόν και Μακρής είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, έχοντας μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο τον Ζε Εντουάρντο. Δεξιά στα χαφ ο Γκαλέτι, αριστερά ο Κουτσιανικούλης και στην κορυφή της επίθεσης ο Περογαμβράκης.
-Ο Σάκης Τσιώλης παρατάσσει τον Αστέρα Τρίπολης με σύστημα 4-2-3-1, τερματοφύλακα τον Ερνάντεζ, δεξί μπακ τον Τσαμπούρη, αριστερό τον Πιπίνη και κεντρικούς αμυντικούς τους Γκοϊάν και Ζησόπουλο.
Κοντοές και Ουσέρο είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Γκρατσίνι δεκάρι, αριστερά 0 Ντε Μπλάσις, δεξιά π Ναβάρο και καθαρόαιμος επιθετικός ο Μπαράλες.
Η Live εξέλιξη του αγώνα
-O Θανάσης Παπάζογλου που δεν ξεκινάει στο βασικό σχήμα καθώς δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ για πρώτη φορά φέτος είναι στην ενδεκάδα ο Μανόλης Μονιάκης
-Εκτός αποστολής έμεινε αρχικά από τον Παύλο Δερμιτζάκη το Σάββατο (14/09) ο Μιχάκης Φραγκουλάκης και εκτός 18άδας οι Μάικλ Όγιος και Γιάννης Στάθης.
-Ανοικτή για και πάλι μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια η Θύρα 6.
-Οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων κατευθύνονται στους πάγκους τους, ενώ σε λίγα λεπτά θα κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες.
-Χειροκροτείται από τους φιλάθλους στις Θύρες 8 και 9 ο Παύλος Δερμιτζάκης.
-Βγαίνουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, χαιρετισμοί μεταξύ των παικτών και αναμνηστικές φωτογραφίες.
-Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του παλιού προέδρου της ΕΠΟ, Σωτήρη Αλημίση.
 -Ξεκίνησε το παιχνίδι, στη σέντρα οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης.
-Ορεξάτος στα πρώτα λεπτά μπήκε ο ΟΦΗ.
3' Σουτ του Γκαλέτι από δεξιά, όχι δυνατό, μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Ερνάντες.
7' Πρώτο σουτ για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ουσέρο με το δεξί έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Δασκαλάκη.
8' Φάουλ του Γκαλέτι, η μπάλα πάνω από το τείχος. μπλόκαρε εύκολα ο Ερνάντες.
10' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, η μπάλα μετά από σουτ έφτασε στον Ζε Εντουάρντο το σουτ του οποίου απέναντι από τον Ερνάντες έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Αστέρα.
-Ο ΟΦΗ που επιτίθεται στο α΄μέρος στο τέρμα που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 1, ο Αστέρας Τρίπολης στην εστία μπροστά από τη Θύρα 4.
-12' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Σέντρα του Γκρατσίνι από δεξιά, κεφαλιά του Γκοϊάν, εντυπωσιακή επέμβαση από τον Δασκαλάκη που κρατάει το μηδέν.
14' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Κόρνερ του Γκρατσίνι από δεξιά, κεφαλιά του Μπαράλες, ο Δασκαλάκης λέει "όχι".
-Πολύς κόσμος και πάλι στο ''Γεντί Κουλέ'', κοντά στις 7.000 φίλαθλοι του ΟΦΗ τραγουδούν από το ξεκίνημα. Αρκετός κόσμος στις Θύρες 4-5, λίγα κενά δεξιά στη Θύρα 8, γεμάτη η Θύρα 9, τα αμπονέ και η Θύρα 1, λίγοι φίλαθλοι στη Θύρα 6 που άνοιξε και πάλι μετά από τέσσερα χρόνια! 
21' Φάουλ του Μονιάκη από δεξιά με το σριστερό μπλόκαρε εύκολα στην αριστερή του γωνία ο Ερνάντες.
23' Σέντρα του Σβασίγια από δεξιά, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Περογαμβράκη που γύρισε το σώμα του, σώταρε, κόντραρε πάνω στα σώματα.
25' Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Δυνατό διαγώνιο σουτ του Περογαμβράκη από δεξιά, απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά του γωνία ο Ερνάντες, νέο σουτ του Ζε Εντουάρντο μέσα από την περιοχή απέκρουσε και πάλι διώχνοντας σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Αστέρα.
33' Σηκώνεται για ζέσταμα ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος.
37' Ο Αστέρας Τρίπολης ανοίγει στο σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ναβάρο απέναντι από τον Δασκαλάκη μετά από πάσα του Ντε Μπλάσις (0-1).
41' Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι στον Γκρατσίνι για φάουλ στον Περογαμβράκη.
43' Σέντρα Κοντοέ, από αριστερά, αδύναμη κεφαλιά του Μπαράλες μπλόκαρε εύκολα ο Δασκαλάκης.
45'+ 1' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Κάθετη πάσα του Βερόν, σουτ του Περογαμβράκη από δεξιά μέσα από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά ο Ερνάντες.
45'+2' Κεφαλιά Γκοϊάν, πέρασε άουτ.
-Λήξη πρώτους μέρους στο ''Γεντί Κουλέ'', ΟΦΗ - Αστέρας τρίπολης 0-1.
-Ξεκίνησε το β΄μέρος, σέντρα για τον ΟΦΗ με τους Περογαμβράκη - Κουτσιανικούλη.
47' Διαγώνιο σουτ του Βερόν έξω από την περιοχή, η μπάλα αρκετά μέτρα έξω από το δεξί δοκάρι του Ερνάντες.
49' Επικίνδυνη σέντρα - σουτ Ναβάρο από δεξιά και στη συνέχεια γύρισμα του Μπαράλες, ο Ζβασίγια πρώτα και ο Δασκαλάκης μετά απομάκρυναν.
52' Αποδοκιμασίες για την απόφαση του Παύλου Δερμιτζάκη να βγάλει τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και να βάλει στο παιχνίδι τον Θανάση Παπάζογλου. 
54' Κάρτα στον Μακρή για φάουλ στον Τσαμπούρη.
56' Χαρίζεται στον Γκρατσίνι ο Θάνος που έχει κάρτα, έχει σταματήσει η φάση και κλωτσάει τη μπάλα.
61' Κάρτα στον Γκοϊάν για σκληρό φάουλ στον Γκαλέτι. Το φάουλ ο Αργεντινός από δεξιά, κεφαλιά του προωθημένου Μακρή η μπάλα πέρασε έξω.
63' Γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο Αλέξης Περογαμβράκης πετυχαίνει το πρώτο φετινό γκολ του ΟΦΗ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καρφώθηκε στη δεξιά γωνία του Ερνάντες.
Η πάσα στον ''Πέρο'' από τον Παπάζογλου από αριστερά (1-1).
65' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Γκρατσίνι δίνει τη θέση του στον Κάφα.
69' Ωραίο σουτ από τον Ζε Εντουάρντο, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
70' Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Λισγάρας στη θέση του Ζαραδούκα.
74' Αλλαγή διαιτητή, ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Καβάλας) πρώτος διαιτητής, ο Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών) περνάει 4 ος καθώς τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.
80' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Λαμπρόπουλος στη θέση του Γκαλέτι που κουράστηκε.
81' Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ, ο Μιλιάζες στη θέση του Μονιάκη που επίσης κουράστηκε.
82' Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Κάφα κάνει τη σέντρα, ο Μπαράλες πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.
84' Κίτρινη κάρτα στον Ζησόπουλο για φάουλ πάνω στον Ζε Εντουάρντο.
84' Τρίτη αλλαγή για τον Αστέρα, έξω ο Μπαράλες, μέσα ο Χουάνμα.
90' ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης συνεχίζουν στο 1-1.
-Τρία λεπτά μόλις οι καθυστερήσεις!!!!!!!
92' Σουτ του Λαμπρόπουλου από αριστερά έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ερνάντες.
94' Σουτ του Ναβάρο από το ύψος της περιοχής  μετά από φάουλ από δεξιά, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Λήξη στο ''Γεντί Κουλέ'', ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 1-1.
Κόκκινες: -
Κίτρινες: 54' Μακρής - 41' Γκρατσίνι, 84' Ζησόπουλος.
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών).
Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής).
4ος: Ευάγγελος Κιοτζένης (Καβάλας).
ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Βερόν, Τριποτσέρης, Μονιάκης (81' Μιλιάζες), Γκαλέτι (80' Λαμππρόπουλος), Κουτσιανικούλης (52' Παπάζογλου), Ζε Εντουάρντο, Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής.
Πάγκος: Φερνάντες, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Μιλιάζες, Νιμανί.
Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Τσαμπούρης, Κοντοές, Ζαραδούκας (70' Λισγάρας), Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γκρατσίνι (65' Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (84' Χουάνμα), Ναβάρο.
Πάγκος: Μπαντής, Κάφα, Καράσκο, Μουνάφο, Λισγάρας, Ντελγάδο, Πιπίνης. 
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!