ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Aθώος ο ΟΦΗ ΜΑΣ! !! Εριξαν τον Αστέρα για... 500.000 λόγους!

Πλήρης αθώωση! / Η απάντηση του ΟΦΗ στους "νεκροθάφτες" του!

Ο πέλεκυς ήταν βαρύς τελικά για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες μετά από 4 αγωνιστικές στην Σούπερ Λίγκα οδεύουν οριστικά στην Football League ύστερα από την καταδικαστική απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής!

Μετά τις μεσημεριανές απολογίες, το βράδυ της Παρασκευής η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να είναι καταδικαστική για τον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο υποβιβάζει στην Football League. Παράλληλα, σύμφωνα με την απόφαση που πρόκειται να βγει τις επόμενες ώρες θα στερηθεί τη δυνατότητας ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 3 χρόνια ο Γιώργος Μποροβήλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση ελήφθη βάσει του άρθρου 21 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Αθώοι οι άλλοι δύο!
Όσο αφορά τις άλλες δύο ομάδες που είχαν κληθεί σε απολογία, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, έπειτα από τις πειθαρχικές διώξεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα άκουσε με προσοχή όλους τους εμπλεκόμενους και αποφάσισε πως δεν συντρέχει λόγους τιμωρίας ούτε για τον ΟΦΗ, ούτε για τον ΠΑΣ Γιάννινα που συνεχίζουν κανονικά την παρουσία τους στα... μεγάλα σαλόνια.

http://www.gazzetta.gr/
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!