ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΡΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!! «Super League ηρθαμε» το τρενο δε σταματα!!!! ( foto) και ( video) απο την νεα σμυρνη







iσοπαλία 1-1 που ισοδυναμεί με νίκη ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό στην Νεα Σμύρνη!
Με μια νίκη στα δυο επόμενα παινχνίδια ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του την Football League!!!!!! Τα λιοντάρια του Αναστόπουλου για μια ακόμα φορά έδωσαν και την ψυχή τους για τον ΟΦΗ! 
Ο Λεβαδειακός με περισσότερες αγωνιστικές δυνάμεις λόγω και των συνεχών προπονήσεων που έκανε η ομάδα του Γιάννη Κομπότη πίεσε τα τελευταία λεπτά, αλλά ο οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν χαρακτήρα, κράτησαν την ισοπαλία και μάλιστα με λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσε ο Λεωνίδας Καμπάνταης στις καθυστερήσεις να πετύχει το γκολ και να καθαρίσει από σήμερα την άνοδο! Υπομονή μέχρι το Σάββατο...!

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ και τον Νίκο Αναστόπουλοι να πανηγυρίζει με τους περισσότερους από 1200 Ομιλίτες που βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη από την Κρήτη, την Αθήνα και από κάθε γωνιά της Ελλάδας! 
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης οπαδοί του ΟΦΗ μαζεύτηκαν στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου και ξεκίνησαν τα προεόρτια της ανόδου!
Μικροσυμπλοκές στην Νέα Σμύρνη
Κατά την άφιξη των φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έξω από τη μπουτίκ του Πανιωνίου, υπήρξαν μικροσυμπλοκές με φιλάθλους του Πανιωνίου που περίμεναν με… άσχημες διαθέσεις τους εκδρομείς του ΟΦΗ έξω από το γήπεδο. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρξε έκανε χρήση χημικών προκειμένου να απομακρυνθούν από τον χώρο οι ταραξίες!
ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ρόβας, Κάλαϊτζιτς (56' Κατσικογιάννης), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής, Ουκάρ και Μπούρμπος.
Στον πάγκο του ΟΦΗ είναι οι: Κασμερίδης, Ζορμπάς, Πίτσος, Ζαχαράκης, Ρούσεφ και Τάντιτς.
Λεβαδειακός (Γ. Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ναπολεόνι, Μπεγκίνα, Πόποβιτς, Ζουρούδης.
Στον πάγκο οι:  Πασχαλάκης, Αλεξίου, Ταραλίδης, Τάσιτς, Βασιλείου, Μπουντόπουλος και Ντιμπαλά.
95': Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος! Ο ΟΦΗ με την ισοπαλία αυτή είναι αγκαλιά με την άνοδο στην SuperLeague! 
94': Απίστευτη νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 94' όταν ο Καμπάνταης έφυγε στην κόντρα, αλλά το σουτ που έκανε, έφυγε άουτ
93': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Το σουτ του Μπούρμπου από την περιοχή έφυγε άουτ.
90': 5 λεπτά των καθυστερήσεων σύμφωνα με την υπόδειξη του τέταρτου! Κορυφώνεται η αγωνία. Με την ισοπαλία ο ΟΦΗ θέλει μόνο μια νίκη σε δύο παιχνίδια για να πάρει την άνοδο... Ολοι όρθιοι στην Νέα Σμύρνη!
89': Κίτρινη κάρτα ο Ζορμπάς για τον ΟΦΗ
85': Κίτρινη κάρτα ο Βεζυρίδης για τον ΟΦΗ
85': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 85' όταν ο Καμπάνταης κέρδισε τις «μάχες» από τον Τριποτσέρη, αλλά ο Στρατηλάτης αντέδρασε σωστ
79: Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ στο 79'. Ο Ζαχαράκης πήρε τη θέση του Ουκάρ
77':Δεύτερη αλλαγή για τον Λεβαδειακό στο 78' με τον Ταραλίδη να περνάει στον αγωνιστικό χώρο αντί του Μπεγκόνια
77': Eυκαιρία για τον Λεβαδειακό, καθώς το σουτ του Ντιμπαλά πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βεζυρίδη.
71': Κίτρινη κάρτα στον Ουκάρ για τον ΟΦΗ, για σκληρό μαρκάρισμα στον Κόλτζο.
70': Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ στο 70' με τον Ζορμπά να παίρνει τη θέση του Ρόβα.
63': χαμένη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά το ανάποδο ψαλίδι του Ζουρούδη, η μπάλα θα κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.
57': Ο Μπουλούτ εκτέλεσε απ' ευθείας το φάουλ από πλάγια θέση, αλλά δεν κατάφερε κάποιος συμπαίκτης του να μπει στην φάση και να απειλήσει τον Στρατηλάτη.
54': Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ στο 56' με τον Κατσικογιάννη να παίρνει τη θέση του Κάλαϊτζιτς.
48': Ο Λισγάρας πέτυχε γκολ για τον Λεβαδειακό, αλλά ακυρώθηκε σωστά, καθώς νωρίτερα ο διαιτητής είχε σφυρίξει φάουλ του Ναπολεόνι στον Βεζυρίδη.
47': Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό στο 47΄ όταν ο Κοιλιάρας έκανε το σουτ, αλλά ο Βεζυρίδης έδιωξε σε κόρνερ.
46: Έναρξη του 2ου Ημιχρόνου. Χωρίς κάποια αλλαγή παρουσιάστηκαν οι δύο ομάδες
45: Ημίχρονο στο παιχνιδι. 1-1
40: Κίτρινη κάρτα στον Κάλαϊτζιτς για τον ΟΦΗ.
37': Σέντρα σουτ του Μουλόπουλου από τα δεξιά, ο Βεζυρίδης ήταν στην σωστή θέση και μπλόκαρε.
36: goal.png ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Ζουρούδη!
35: Πέναλτι για τον Λεβαδειακό! Ο Πόποβιτς βρέθηκε στην περιοχή, ο Μπούρμπος τον μάρκαρε, ο άσος του Λεβαδειακού έπεσε στο έδαφος και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
27: Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Γεωργίου την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ με κεφαλιά, προ του Ναπολεόνι
26: Τραγικό λάθος γύρισμα του Ρόβα, ο Ναπολεόνι προσπάθησε να μπει στην περιοχή, αλλά ο Γεωργίου τον σταμάτησε.
24': goal.png ΓΚΟΟΟΛΛΛ για τον ΟΦΗ ME TON ΚΕΝΤΑΛ ΟΥΚΑΡ. Ο Ουκάρ Κένταλ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από μπαλιά του Καμπάνταη, νίκησε τον Στρατηλάτη και έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.
17: Ωραία συνεργασία των παικτών του Λεβαδειακού, αλλά το σουτ του Πόποβιτς πέρασε άουτ.
16: Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, όταν ο Ζουρούδης έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Βεζυρίδης έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ.
15: Ωραίο σουτ του Ρόβα, η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στρατηλάτη.
10: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, όταν ο Καμπάνταης βρέθηκε στην περιοχή, καθυστέρησε, έκανε το σουτ, αλλά ο Μουλόπουλος με τάκλιν απεσόβησε τον κίνδυνο για τον Λεβαδειακό.
4': Ο Πόποβιτς εκτέλεσε απ' ευθείας από πλάγια θέση, αλλά ο Βεζυρίδης με τη γροθιά έδιωξε σε κόρνερ.
1' Σέντρα στο παιχνιδι.
  PREGAME
Κατά την άφιξη των φιλάθλων του ΟΦΗ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έξω από τη μπουτίκ του Πανιωνίου, υπήρξαν μικροσυμπλοκές με φιλάθλους του Πανιωνίου που περίμεναν με… άσχημες διαθέσεις τους εκδρομείς φίλους του ΟΦΗ έξω από το γήπεδο. Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που υπήρξε έκανε χρήση χημικών προκειμένου να απομακρυνθούν από τον χώρο οι ταραξίες, κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα και συνέχεια, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί οι φίλοι το ΟΦΗ εισήλθαν στην εξέδρα του γηπέδου που τους είχε δοθεί.
Πάνω απο 1000 είναι οι φίλοι του ΟΦΗ που βρίσκονται στο γήπεδο και απο τα πρώτα λεπτά της εισόδου τους έχουν μετατρέψει τη Ν. Σμύρνη σε... μικρό "Γεντί Κουλέ".
Απο την αντίθετη πλευρά δεν ξεπερνούν τους 200 οι φίλοι του Λεβαδειακού.
Στο γήπεδο και σε αυτό τον αγώνα είναι μεταξύ άλλων οι κ.κ. Μαχλάς, Κουράκης, Φωτάκης, Ξημέρης, Μανταδάκης, Λεβεντάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ                                                                                             


Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συμφώνησαν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό ότι ουσιαστικά η άνοδος απέχει πάρα πολύ λίγο...
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό μίλησαν στον ΣΠΟΡ FM Κρήτης έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου και δεν έκρυψαν ότι η ισοπαλία είναι ουσιαστικά σαν νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 
Αλέξης Κασμερίδης: «Σήμερα είναι μια μέρα που διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και επιστρέφουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Αποδείξαμε μετά από μια δύσκολη χρονιά ότι είμαστε καλοί παίκτες και αυτός ο ΟΦΗ έπρεπε να ανέβει. Είμαι υπερήφανος που έχω αυτούς τους συμπαίκτες και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή. Αυτό που είδα από τους συμπαίκτες μου με έκανε να πιστεύω ότι παρά την κούρασή τους θα μπορούν να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν».
Γιώργος Κατσικογιάννης: «Θέλουμε μια ακόμα νίκη για να πάρουμε και μαθηματικά την άνοδο και αξίζουν σε όλους μπράβο, τα δώσαμε όλα και πιστεύω ότι ανταμείφτηκε αυτή η προσπάθεια. Ο Λεβαδειακός μας πίεσε πολύ και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έχουμε καλή ομάδα, καλό προπονητή και καλό κλίμα. Με λίγες προσθήκες και τον ίδιο κορμό μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει και στη Super League. Εγώ έχω δείξει ότι θέλω να μείνω στον ΟΦΗ και αν με θέλει, μακάρι να συνεχίσω».
Γιώργος Γεωργίου: «Ήρθα στον ΟΦΗ για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League και χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη. Μας δίνει πλεονέκτημα το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά θέλουμε ακόμα μια νίκη για να πανηγυρίσουμε. Όλοι μας είχαμε πει ότι ήταν σήμερα ένα σημαντικό παιχνίδι και θα δίναμε και στην ψυχή μας και αυτό κάναμε. Για τη φάση που ζητά πέναλτι ο Λεβαδειακός, από την πλευρά μου πιστεύω ότι δεν υπάρχει παράβαση».
Φώτης Παπουλής: «Το όνειρο που βάλαμε από την αρχή σαν στόχο γίνεται πραγματικότητα. Να μην πετάμε στα σύννεφα και να πάρουμε ακόμα μια νίκη. Για τη Super League η διοίκηση είναι αρμόδια να κάνει ότι χρειάζεται. Εγώ σαν παίκτης θα κάνω ότι μου ζητηθεί να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, κατά ένα μέρος το οφείλουμε και στους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε που είναι συνέχεια δίπλα μας».
Μανώλης Ζαχαράκης: «Είμαι χαρούμενος που με πολύ κόπο είμαστε κοντά στο να πάρουμε αυτό που όλοι θέλαμε, παρά του ότι ήρθαμε από τις παραλίες. Εμένα ο προπονητής μου ζήτησε να μπω και να τα δώσω όλα και πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα. Θα δουλέψω όσο μπορώ περισσότερο για να δικαιώσω όλους αυτούς που με πίστεψαν. Σήμερα έπαιξα στο κέντρο και παρά του ότι δεν ήταν γνώριμη θέση, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα».
Λεωνίδας Καμπάνταης: «Έχουν κοπιάσει πολλοί για αυτή την ομάδα. Πήραμε τον βαθμό που θέλαμε και πλέον με μια ακόμα νίκη θα είμαστε στην Α΄ Εθνική.  Σε όλα αυτά τα παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο το καλό κλίμα και αυτό ήταν το όπλο μας σε αυτή τη διαδικασία. Είχαμε κάνει με τη διοίκηση μια πρώτη κουβέντα για το αν θα μείνω στην ομάδα, αλλά προέκυψαν τα play offs και θα ξαναμιλήσουμε στο άμεσο μέλλον


http://2810.gr/crete/images/2810photo/spor/OFI/ofiskjhdakjshd.jpg
Επιστρέφει ο ΟΦΗ
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!