ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!Αναβολή του αγώνα με τη Δόξα Δράμας προσπάθησε ο Καλογιάννης!



image
Απίστευτο και όμως… Καλογιαννικό!!! Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ προσπάθησε να αναβάλει και να μεταθέσει, ορίζοντάς τον εκ νέου, τον αγώνα του ΟΦΗ με τη Δόξα Δράμας, επικαλούμενος …ανωτέρα βία!
Ότι τα έχουμε δει όλα στο φετινό, ο Θεός να το κάνει, πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι δεδομένο. Το ότι θα βλέπαμε μια ακόμα παράσταση στο θέατρο του παραλόγου, τώρα που τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, ίσως δεν το περίμενε κανείς… Και όμως ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Σπύρος Καλογιάννης, βρήκε τον τρόπο να την δημιουργήσει.
Την Παρασκευή (29/7) το απόγευμα λοιπόν ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ επικοινώνησε με τους νομικούς του ΟΦΗ και συγκεκριμένα με τον Ντίνο Μανταδάκη, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι σκοπεύει να αναβάλει τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των play offs ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Δόξα Δράμας, επικαλούμενος… ανωτέρα βία!!!
Η –κατά τον κ. Καλογιάννη- ανωτέρα βία είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν στην ομάδα της Δράμας να συμπληρώσει ομάδα για να αγωνιστεί και ζήτησε την αναβολή του αγώνα και τον εκ νέου ορισμό του, όταν θα… αποκατασταθεί η υγεία των τραυματισμένων παικτών της Δόξας. Τώρα το πότε θα είχε σκοπό να ορίσει τον αγώνα ο κ. Καλογιάννης από τη στιγμή που η αγωνιστική χρονιά (με τις δύο παρατάσεις που έχει πάρει) τελειώνει την 1η Αυγούστου, μόνο ο κ. Καλογιάννης ξέρει...
Στο άκουσμα της πρόθεσης του κ. Καλογιάννη οι κ.κ. Μανταδάκης και Φωτάκης αντέδρασαν εντονότατα και άμεσα ξεκαθαρίζοντας στον πρόεδρο της ΕΠΑΕ ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς η ανωτέρα βία που οδηγεί σε αναβολή αγώνα, έχει να κάνει μόνο με ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές και άλλες σοβαρές περιπτώσεις που σε καμία περίπτωση δεν είναι οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών. Μολονότι τα επιχειρήματα των νομικών του ΟΦΗ ήταν ακράδαντα ο κ. Καλογιάννης επέμενε στη θέση του, και χρειάσθηκε μεγάλη προσπάθεια απο την πλευρά τους για να πεισθεί να μην κάνει την πρόθεσή του πράξη ο πρόεδρος της διοργανώτριας.
Τα νεότερα για την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα, σε ότι αφορά πάντα το αν θα κατέβει να αγωνιστεί η Δόξα, αναφέρουν οτι οι Δραμινοί θα παραταχθούν μεν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μόνο και μόνο για να μην τιμωρηθούν, καθώς οι όποιες προσπάθειες κατέβαλαν προκειμένου να συμπληρώσουν ενδεκάδα έπεσαν στο κενό. Ο αγώνας λοιπόν θα κατακυρωθεί στον ΟΦΗ και πλεόν και τυπικά η Κρητική ομάδα θα σφραγίσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.
www.sporfm.gr


ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!