ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

6Χ6 για τον ΟΦΗ, 2-1 τη Δόξα | Sport.gr

6Χ6 για τον ΟΦΗ, 2-1 τη Δόξα | Sport.gr
Την έκτη συνεχόμενη νίκη του με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο πέτυχε ο ΟΦΗ, που επικράτησε με 2-1 της μαχητικής Δόξας Δράμας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Γκουεϊ, που πέτυχε και τα 2 γκολ του ΟΦΗ. Με τη νίκη τους αυτή, οι κρητικοί εδραιώθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Football League, 2 μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα.














Oι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φανερά επηρεασμένες από την δυνατή βροχή, που σταμάτησε λίγα μόνο λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
Από το 15ο λεπτό και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ο Χατζηπαντελίδης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή της Δόξας, έβγαλε τη σέντρα βρίσκοντας τον αμαρκάριστο Χλωρό, ο οποίος με τον Βεζυρίδη εξουδετερωμένο, δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ.
Στο 22ο λεπτό ο Κάλαϊτζιτς έπιασε το δυνατό σουτ, με τον Τοπαλίδη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 23' ο Λίμα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βεζυρίδη.
Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε ανεβασμένος, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να προηγηθούν. Ο Μαραγκός έβγαλε τη γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρκόφσκι πετάχτηκε στη μικρή περιοχή του Βεζυρίδη και με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 0-1.
Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν πολύ, αφού 2 λεπτά αργότερα, ο Μπούρμπος ανατράπηκε από τον Μοσκάκη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Γκουεϊ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Δόξας.
Ο τεχνικός των μαυραετών, Μιχάλης Γρηγορίου αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών για τη φάση του πέναλτι και σαν να μην έφτανε αυτό για την Δόξα, στο 75' ο Μαρκ Γκουεϊ μετά από ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή των δραμινών, πέρασε και τον Τοπαλίδη και σε άδεια εστία πλάσαρε για να γράψει το 2-1 για τον ΟΦΗ, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ: Βεζυρίδης,Κιάσσος, Μπούρμπος (71΄Πίτσος),Λιαπάκης,Ψωμάς,Κατσικογιάννης,Κάλαϊτζiτς,
Ζορμπάς (61΄Νηκλητσιώτης),Γκουεϊ,Γιακούμπου,Αγρίτης (86΄Βλόνταρτσικ)
Δόξα Δράμας: Τοπαλίδης,Χατζηζήσης,Γελαδάρης,Πακάλτσης,Χλωρός (75΄Καπέλ),Μαρκόφσκι,Μαραγκός (77΄Άγγος),Λίμα,Μοσκάκης (65΄Γκονζάλες),Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=79330#ixzz15OAT0J1J
ΕΙΜΑΙ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!